Website Gratuit în perioada Stării de Urgență

Apariții în presă
DETALIILE CAMPANIEI

Website Gratuit în perioada Stării de Urgență

În luna martie 2020 am conștientizat că este nevoie de cooperare între antreprenori pentru a putea depăși această perioadă și că noi, societățile din domeniul IT, putem să acordăm o mână de ajutor celor care vor să fie vizibili online.

Zis și făcut. Am creat o postare pe Facebook care a atras sute de comentarii. Pentru că anunțaserăm că nu vom solicita un onorariu, mulți credeau că nu ne vom ține de cuvânt și că este vorba doar de marketing. Da, a fost și marketing, ne-a ajutat mult să ne promovăm, dar nu asta a fost ținta noastră. Experiența pe care știam că o vom dobândi a fost motivul și scopul nostru. Ajutorul oferit afacerilor neinițiate încă online a venit ca un bonus, un cadou oferit de noi antreprenorilor.

După campania de pe Facebook am fost contactați de Digi24 cărora le mulțumim pe această cale pentru expunerea pe TV.
Prin prisma acestei campanii am cunoscut diferite afaceri din domenii diverse de activitate și am creat website-uri pentru majoritatea acestora. Ne-am mobilizat și am reușit să facem în aproximativ o lună si jumătate un număr de peste 50 de website-uri de prezentare și magazine online. Acum, privind înapoi, am face asta din nou cu plăcere. Ne propunem să repetăm această experiență pentru a demonstra loialitatea noastră față de antreprenorul român.

Ținem să mulțumim tuturor antreprenorilor care au avut încrederea să își lase prezența online în mâinile noastre și suntem convinși că am primit destulă energie pozitivă din partea lor văzând că am reușit să aducem încasări pentru aceștia cât să își țină afacerile pe linia de plutire sau chiar să își mărească profitul.

0 +
Numărul Proiectelor
+ 0 RON
Valoarea proiectelor
0 Zile
Timp de execuție
0 Tipuri
Magazine ONLINE & Website-uri de prezentare
Contact rapid!